'Barça mengt zich in strijd om Van de Beek: club legt spoedig bod neer bij Ajax'

'Barça mengt zich in strijd om Van de Beek: club legt spoedig bod neer bij Ajax'

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 22:06zo 15-12-2019 om 22:06

Laatste update: zondag 15 december 2019 om 22:14zo 15-12-2019 om 22:14

Niet alleen Real Madrid heeft interesse in de diensten van Donny van de Beek, ook FC Barcelona mengt zich in de strijd om de handtekening van de Ajax-middenvelder. De Catalaanse grootmacht probeert daarmee Real af te troeven.

Real Madrid lijkt de laatste weken steeds meer aanspraak te maken op de diensten van Van de Beek, maar daar steekt Barcelona een stokje voor, zo weet het Spaanse Sport te melden. Barça is zich er goed van bewust dat Real in een goede onderhandelingspositie zit met de middenvelder en hoopt Van de Beek alsnog te verleiden om voor Barcelona te kiezen.

Sport verwacht dat het niet lang meer zal duren voordat Barça een bod neerlegt bij Ajax. Van de Beek moet 50 tot 60 miljoen euro kosten, een bedrag dat Real Madrid zonder problemen neer wil leggen. Barça hield het vooralsnog bij een navraag aan het adres van technisch directeur Marc Overmars, maar lijkt niet langer te willen wachten.

Een overgang naar Barcelona zou een hereniging met oud-ploeggenoot Frenkie de Jong betekenen. Er wordt daarnaast getwijfeld of een overstap naar Real Madrid de juiste is voor Van de Beek, aangezien coach Zinedine Zidane zijn goedkeuring nog steeds niet gegeven heeft.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws