Schuurs ziet er niet goed uit bij AZ-goal: 'Gaat vreselijk in de fout, doet niets'

Schuurs ziet er niet goed uit bij AZ-goal: 'Gaat vreselijk in de fout, doet niets'

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 23:41zo 15-12-2019 om 23:41

Rafael van der Vaart uit kritiek op een aantal Ajax-spelers na het verlies tegen AZ. In de blessuretijd van de wedstrijd kon Myron Boadu uit een corner simpel binnentikken. Vooral Perr Schuurs en Andre Onana zagen er bij dat moment niet goed uit.

"Ajax heeft een fantastisch jaar achter de rug", laat Van der Vaart weten aan tafel bij Studio Voetbal van de NOS. "Nu zit het voor het eerst even tegen. Je kan zien dat bepaalde dingen niet meer werken. Zo hebben we het er altijd over dat Van de Beek een geweldige speler is, maar dan moet hij de bal wel krijgen. Anders heb je bijna niets aan hem."

"Over Ziyech kan je zeggen dat hij honderdduizend keer balverlies lijdt tijdens een wedstrijd, hij probeert het wel", vervolgt Van der Vaart. "Het was niet het Ajax wat ik kende, Tadic is ook al een tijd uit vorm."

Schuurs maakte - tot het doelpunt van Boadu - een uitstekende indruk. "Fantastisch. Ik werd blij van hem, ook voetballend. Dan komt er een corner en gaat hij vreselijk in de fout, hij doet niets. Ik weet ook niet waar Onana heen gaat, maar dat zag er ook niet sterk uit."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws