Wijndal gezien als vervanger Tagliafico bij Ajax: 'Niet aan mij, zit goed bij AZ'

Wijndal gezien als vervanger Tagliafico bij Ajax: 'Niet aan mij, zit goed bij AZ'

Gepubliceerd: maandag 16 december 2019 om 00:01ma 16-12-2019 om 00:01

Laatste update: maandag 16 december 2019 om 00:03ma 16-12-2019 om 00:03

Owen Wijndal kende een prima middag met AZ, dat in de blessuretijd van de wedstrijd wist te winnen van Ajax. De verdediger was blij dat de Alkmaarders weer in het eigen AFAS Stadion konden spelen.

"Tuurlijk, dat is belangrijk, het hoort erbij", vertelt Wijndal na de wedstrijd voor de camera van VTBL. De vleugelverdediger ging tijdens de wedstrijd de strijd aan met Hakim Ziyech langs de zijlijn. "Voor de rest was er niet heel veel aan de hand hoor." De verdediger weet precies wat hij moet antwoorden als hem gevraagd wordt of de eerste seizoenshelft nog beter had gekund. "Ja, dat we boven Ajax stonden natuurlijk", vervolgt Wijndal met een lach. "Dit is mooi, we staan gedeeld eerste. Dat is goed voor de club, nu moeten we doorgaan."

Het was voor AZ de eerste wedstrijd sinds lange tijd in het eigen AFAS Stadion. "ADO heeft ons heel goed opgevangen, maar het is natuurlijk lekker om in je eigen stadion te spelen", aldus Wijndal. Calvin Stengs en Myron Boadu worden de laatste tijd in verband gebracht met een overstap naar Ajax, waar Nicolás Tagliafico in de belangstelling staat van Borussia Dortmund. Wijndal is niet bezig met een eventuele stap naar Amsterdam. "Dat is niet aan mij. Ik zit goed nu bij AZ en daar focus ik me op. In de toekomst zullen we het zien, maar ik zit nu nog goed."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws