Telegraaf: Scouts uit Spanje en Italië bekijken de verrichtingen van Senesi

Telegraaf: Scouts uit Spanje en Italië bekijken de verrichtingen van Senesi

Gepubliceerd: maandag 16 december 2019 om 06:43ma 16-12-2019 om 06:43

Laatste update: maandag 16 december 2019 om 07:24ma 16-12-2019 om 07:24

Marcos Senesi staat in de speciale belangstelling van clubs uit Spanje en Italië. Scouts uit Zuid-Europa zaten tijdens het gewonnen Eredivisie-duel met PSV (3-1) op de tribune voor de Argentijn, schrijft De Telegraaf.

De Eredivisie-topper was bijzonder interessant voor scouts uit Zuid-Europa en dus zat er volgens de ochtendkrant 'een flinke delegatie' op de tribune in De Kuip. Jonge PSV-spelers zoals Steven Bergwijn, Donyell Malen en Mo Ihattaren vallen in de smaak, maar er is ook belangstelling voor Senesi.

Clubs uit Italië en Spanje hebben hun oog laten vallen op de linksbenige stopper van Feyenoord. Er wordt gesproken van serieuze belangstelling in Senesi, die na een stroeve start zijn draai gevonden lijkt te hebben in Rotterdam. De Argentijn, die interlands speelt voor Jong Argentinië, doet het steeds beter en maakte ook in de topper tegen PSV indruk.

Feyenoord, dat zeven miljoen euro betaalde om Senesi naar Nederland te halen, lijkt een investering gedaan te hebben die zich gaat uitbetalen. Onduidelijk is nog wat de Stadionclub voor Senesi wil ontvangen, maar De Telegraaf weet wel dat Feyenoord liever nog geen afscheid neemt van zijn verdediger.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws