Breaking news

Update: 'Feyenoorder Jörgensen ziet transfer naar Galatasaray wel zitten'

Twente gaat ondanks twaalf aanwinsten transfermarkt op: 'Die mogelijkheid is er'

Twente gaat ondanks twaalf aanwinsten transfermarkt op: 'Die mogelijkheid is er'

Gepubliceerd: maandag 16 december 2019 om 07:53ma 16-12-2019 om 07:53

Laatste update: maandag 16 december 2019 om 07:57ma 16-12-2019 om 07:57

Gonzalo García wil in januari de transfermarkt op met FC Twente. Technisch directeur Ted van Leeuwen haalde in de zomer twaalf nieuwe spelers naar Enschede, maar volgens de oefenmeester is daarmee de selectie nog steeds niet in balans.

De Telegraaf schrijft dat García vindt dat er een aantal cruciale posities zijn waar hij meer opties voor wil en hoopt op versterking in iedere linie. "We hebben inderdaad een budget voor de winter", laat algemeen directeur Paul van der Kraan desgevraagd weten aan de ochtendkrant. "We hadden rekening gehouden met de invulling gehouden met de linksbackpositie, omdat het contract met Calvin Verdonk oorspronkelijk tot 1 januari zou lopen."

Omdat de huurling van Feyenoord toch tot het einde van het seizoen blijft, is er wat mogelijk op de transfermarkt voor FC Twente. "Er is de mogelijkheid om nog een speler te halen", geeft Van der Kraan aan. "Maar in elke linie een nieuwe speler halen, lijkt me erg optimistisch. De begroting die we hebben opgesteld is leidend. Het is wel zo, dat als er vanuit de huidige selectie spelers vertrekken, er budget vrij zal komen om iets meer te doen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws