'Trainer Snoei veroorzaakt onrust bij De Graafschap met slapjanus-opmerking'

'Trainer Snoei veroorzaakt onrust bij De Graafschap met slapjanus-opmerking'

Gepubliceerd: maandag 16 december 2019 om 09:30ma 16-12-2019 om 09:30

Mike Snoei heeft iets uit te leggen aan Stef Nijland. De trainer van De Graafschap noemde zijn speler op een ledenvergadering van de club een 'slapjanus' en daar is de middenvelder annex aanvaller op zijn zachtst gezegd niet blij mee.

Meerdere bronnen bevestigen tegenover De Gelderlander dat Snoei, die niet bereikbaar was voor commentaar, Nijland een 'slapjanus' noemde. "Als de trainer mij echt een slapjanus heeft genoemd, zou ik daar op z’n zachtst gezegd niet blij mee zijn", reageert de 31-jarige Nijland tegenover de regionale krant. "Maar ik wil hem eerst met die uitspraak confronteren, voordat ik er iets van vind."

Nijland beleeft tot dusver een teleurstellend seizoen. Hij begon voor de negende keer als bankzitter en was als invaller tegen Telstar (2-2) uitblinker, maar Snoei lijkt het niet in de ervaren Nijland te zien zitten. De kritiek op de trainer neemt ondertussen alsmaar toe na het gelijke spel tegen de club uit Velsen-Zuid, waar Snoei vorig jaar nog werkzaam was. Na vier teleurstellende resultaten op rij staan De Superboeren nog altijd tweede, maar de concurrentie komt steeds dichterbij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws