Van de Beek wijst beste tegenstander aan: 'Hij weet altijd wat hij gaat doen'

Van de Beek wijst beste tegenstander aan: 'Hij weet altijd wat hij gaat doen'

Gepubliceerd: maandag 16 december 2019 om 14:18ma 16-12-2019 om 14:18

Donny van de Beek vindt Luka Modric de beste speler die hij dit kalenderjaar tegenover zich heeft gehad. In de Ajax Podcast blikt de middenvelder van Ajax terug op 2019 en vertelt hij dat hij de Kroatische middenvelder van Real Madrid al lange tijd volgt.

In het vorige Champions League-seizoen stond van de Beek met Ajax twee keer tegenover het Real Madrid van Modric. De twee kwamen elkaar vaak tegen op het middenveld. "Ik volg hem al van kleins af aan dus het was heel mooi om nu tegenover hem te staan."

Van de Beek ziet Modric, die in de toekomst mogelijk teamgenoot wordt van de middenvelder uit Nijkerkerveen, als de beste directe tegenstander waar hij het afgelopen jaar mee te maken kreeg. "Ik vind het gewoon een hele mooie voetballer om naar te kijken. Je ziet gewoon dat het een hele goede speler is. Hij weet altijd van tevoren wat hij gaat doen."

Het duel met Real en Modric in Bernabéu is voor Van de Beek echter niet de mooiste wedstrijd van 2019. "Tottenham-uit en Juventus-uit, dat was zo mooi, omdat we ons toen plaatsten en het een soort van dezelfde wedstrijden waren. Dat zijn wedstrijden waar iedereen het nog over heeft."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Van de Beek het niveau van Real Madrid al aan?

(5320 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws