Blessure Malen is een stevige, maar lijkt op eerste oog minder erg dan verwacht

Blessure Malen is een stevige, maar lijkt op eerste oog minder erg dan verwacht

16-12-2019 13:33 Laatste update: 13:39
44

De blessure van Donyell Malen is flink, maar had een stuk erger kunnen uitpakken. De PSV-aanvaller ligt er waarschijnlijk wél een aantal maanden uit.

Eerste indicaties geven aan dat de blessure van Malen van een behoorlijke aard is, al had hij wel een stuk erger kunnen uitpakken, zo meldt clubwatcher Rik Elfrink op Twitter. Malen raakte zondag tijdens de topper tegen Feyenoord geblesseerd aan zijn knie. Direct werd er gevreesd voor een flinke blessure van de jongeling. Dat vermoeden wordt nu dus min of meer bevestigd. Na een MRI-scan maandag in het ziekenhuis werden de eerste indicaties dus duidelijk. De blessure is flink, maar betreft niet de gevreesde kruisbandblessure.

Wedden

Meer odds

Malen was net een aantal weken teruggekeerd van een blessure, maar heeft nu dus wederom pech. Malen kwam na een duel met Leroy Fer kwam totaal verkeerd op de grond terecht. Hierdoor eindigde de wedstrijd voor de PSV-spits na tien minuten in de tweede helft. Malen leek meteen door te hebben dat er iets niet goed was en gaf dat ook meteen aan richting de zijkant. Hij wandelde nog wel zelf naar de kleedkamer.