ADO bevestigt: Steijn senior niet, Steijn junior wél terug in Den Haag

ADO bevestigt: Steijn senior niet, Steijn junior wél terug in Den Haag

Gepubliceerd: maandag 16 december 2019 om 14:28ma 16-12-2019 om 14:28

Sem Steijn staat vanaf maandag weer op het trainingsveld bij ADO Den Haag. De zoon van trainer Maurice Steijn, die momenteel zonder club zit, sluit aan in de Hofstad na zijn vervroegde terugkeer uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Steijn tekende in 2018 zijn eerste profcontract in Den Haag, maar speelde nog geen minuut in de hoofdmacht. De achttienjarige middenvelder werd na het ondertekenen van zijn verbintenis direct verhuurd aan VVV-Venlo, waar vader Maurice op dat moment hoofdtrainer was.

Na zijn periode in Venlo, waar hij tot drie wedstrijden kwam, bleef Steijn onder de hoede van zijn vader. Maurice Steijn verruilde VVV voor Al-Wahda FC en Sem Steijn volgde zijn vader naar de Verenigde Arabische Emiraten. Met het ontslag van zijn vader na drie wedstrijden bij Al-Wahda FC kwam er ook een einde aan de huurovereenkomst met ADO Den Haag, dat Steijn nu dus weer verwelkomt op het trainingsveld.

Ook Maurice Steijn werd na het vertrek van Alfons Groenendijk in verband gebracht met een terugkeer in Den Haag, maar tot een aanstelling kwam het vooralsnog niet. Eerder deze maand gaf Steijn wel aan dat hij ervoor open staat om in de zomer te beginnen in het Cars Jeans Stadion.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Denk jij dat Maurice Steijn de nieuwe trainer van ADO wordt?

(210 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws