Update: 'Onderhandelingen geslaagd: Everton en Ancelotti zijn akkoord'

Update: 'Onderhandelingen geslaagd: Everton en Ancelotti zijn akkoord'

16-12-2019 20:46 Laatste update: 20:46
48

Carlo Ancelotti is gearriveerd in Liverpool voor de contractonderhandelingen met Everton. De trainer werd vorige week ontslagen bij Napoli na de 4-0 overwinning op KRC Genk, maar lijkt niet lang zonder club te hoeven zitten.

Sky Sports meldt dat de Italiaanse coach in Engeland is aangekomen om de onderhandelingen met Everton te starten. Hij zou bij de club de opvolger moeten worden van de ontslagen Marco Silva, die na de teleurstellende resultaten van de afgelopen tijd op straat werd gezet.

Het ontslag van Ancelotti bij Napoli kwam enigszins verrassend, aangezien de wedstrijd tegen Genk simpel werd gewonnen. Een dag later had de Italiaanse club zijn opvolger al in huis: Gennaro Gattuso werd aangesteld als manager.

Everton staat op het moment op een teleurstellende zestiende plek in de Premier League en bivakkeert slechts drie punten boven de degradatiestreep. Ancelotti met er voor gaan zorgen dat de club de weg naar boven weer in gaat zetten.

Update: Everton heeft een akkoord bereikt met Carlo Ancelotti over een dienstverband op Goodison Park. Dat meldt Sky Sports maandagavond. Het is de bedoeling dat Ancelotti spoedig wordt gepresenteerd.