Update: Slutsky maand na Vitesse-breuk aan de slag bij Russische nummer dertien

Update: Slutsky maand na Vitesse-breuk aan de slag bij Russische nummer dertien

Gepubliceerd: maandag 16 december 2019 om 19:15ma 16-12-2019 om 19:15

Laatste update: donderdag 19 december 2019 om 14:40do 19-12-2019 om 14:40

Leonid Slutsky staat op het punt om de nieuwe trainer van Rubin Kazan te worden, zo melden Russische media maandag. Slutsky zit zonder club nadat hij eind november opstapte bij Vitesse.

Volgens diverse Russische media, waaronder Championat, wordt Slutsky spoedig voorgesteld als nieuwe trainer van Rubin Kazan. Die club brak maandag met Roman Sharonov. Slutsky neemt assistenten Vasily en Alexei Berezutsky mee naar Kazan. De twee waren ook al actief bij Vitesse. Slutsky was eerder in gesprek met AEK Athene, maar die gesprekken liepen op niets uit.

Slutsky werd vorig jaar zomer aangesteld door Vitesse. Hij werd vijfde in zijn eerste jaar. Vitesse kende dit seizoen de beste seizoensstart ooit, maar viel daarna in een wak, waarna Slutsky de eer aan zichzelf hield en opstapte. De Arnhemmers staan op dit moment op de achtste plaats in de Eredivisie.

Slutsky was als trainer actief bij Olimpia Volgograd, Uralan Elista, FK Moskou, Krylia Sovetov, CSKA Moskou en Hull City. Ook was hij bondscoach van het Russische elftal.

Update: Leonid Slutsky gaat tekenen bij Rubin Kazan. De Russische club kondigt donderdagmiddag aan dat de markante trainer aan de slag gaat bij de huidige nummer dertien van de Premjer Liga. Slutsky, die een maand geleden opstapte bij Vitesse, heeft voor vijf seizoenen getekend.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws