'Duidelijk dat Ajax favoriet is, maar wij zijn Barcelona, Real en Sevilla gewend'

'Duidelijk dat Ajax favoriet is, maar wij zijn Barcelona, Real en Sevilla gewend'

16-12-2019 21:00 Laatste update: 17-12-2019 00:09
72

Getafe-trainer José Bordalás kijkt uit naar de dubbele ontmoeting met Ajax in de Europa League. Maandag werden beide ploegen aan elkaar gekoppeld in de zestiende finales van het Europese B-toernooi. Bordalás maakt zijn borst nat.

"Ajax heeft enorm veel kwaliteit", zegt Bordalás in Spaanse media. "We kijken ernaar uit om tegen ze te spelen, ook omdat het mooi is voor het Spaanse voetbal. Spelen tegen Ajax zal uitdagend, mooi en historisch zijn voor de club. De spelers werken hard om de doelstellingen te bereiken. Dit konden we ons drie jaar geleden niet voorstellen."

Volgens Bordalás is Getafe niet de favoriet. "Het is duidelijk dat Ajax de favoriet is, maar wij zijn het in Spanje gewend om tegen FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla of Valencia te spelen, clubs van hoog niveau die ons veel ervaring bieden. Ik hou ervan en kijk ernaar uit. We gaan een mooi tweeluik tegemoet."

Ajax begint op 20 februari met een uitwedstrijd in Spanje. De return in de Johan Cruijff Arena is precies zeven dagen later.