Odgaard baalt van samenwerking met ploeggenoot: 'Maar het is niets persoonlijks'

Odgaard baalt van samenwerking met ploeggenoot: 'Maar het is niets persoonlijks'

Gepubliceerd: dinsdag 17 december 2019 om 07:43di 17-12-2019 om 07:43

Laatste update: dinsdag 17 december 2019 om 07:52di 17-12-2019 om 07:52

SC Heerenveen-spits Jens Odgaard neemt het met zijn ploeg dinsdagavond in het eigen Abe Lenstra Stadion in de KNVB Beker op tegen Roda JC. De spits kent tot nu toe een prima seizoen, maar heeft zelf het gevoel dat er nog meer in had gezeten.

In gesprek met Omrop Fryslân maakt Odgaard al snel duidelijk niet helemaal op de hoogte te zijn van het bekerverleden van Heerenveen. "Hebben ze de beker gewonnen? Nee, dat wist ik niet", begint hij. "Maar de beker is wel belangrijk voor ons."

De spits merkt dat hij zelf steeds beter in vorm begint te raken. "Het gaat nog steeds beter en beter. Het niveau stijgt nog steeds. Als team worden we beter, maar persoonlijk ontwikkel ik me ook." De naam van de Deense spits stond dit seizoen al meerdere keren op het scoreformulier. "Als je meer scoort, neemt het vertrouwen ook toe."

Toch had hij naar eigen zeggen al meer doelpunten kunnen maken, vooral als de samenwerking met Chidera Ejuke wat soepeler was verlopen. "Dat is wel eens frustrerend", geeft Odgaard aan als hij daarnaar gevraagd wordt. "Je hebt als spits altijd een bloedsmaak in je mond om te scoren. Ik zou wel wat meer ballen kunnen hebben, maar het is niets persoonlijks."

Heerenveen trapt dinsdagavond om 19:45 uur af in het eigen Abe Lenstra Stadion.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws