L'Équipe: Real Madrid denkt aan Stade Rennes-groeibriljant (17) van 100 miljoen

L'Équipe: Real Madrid denkt aan Stade Rennes-groeibriljant (17) van 100 miljoen

Gepubliceerd: dinsdag 17 december 2019 om 08:35di 17-12-2019 om 08:35

Eduardo Camavinga heeft zichzelf in de kijker van Real Madrid gespeeld, meldt L'Équipe dinsdagochtend. De net zeventien geworden controleur ontwikkelt zich stormachtig bij Stade Rennes en maakt wekelijks indruk op het Bretonse middenveld.

Zondag maakte Camavinga de winnende treffer in het uitduel met Olympique Lyon – in een duel dat deels overschaduwd werd door het uitvallen van Memphis Depay – zijn eerste treffer in het betaald voetbal. De Franse jeugdinternational verbond zich in augustus tot medio 2022 bij Stade Rennes, maar het lijkt uitgesloten dat hij zijn contract uitdient. Volgens L'Équipe heeft Real Madrid zich al gemeld bij de entourage van de zeventienjarige middenvelder.

Gemakkelijk zal de operatie echter niet worden voor De Koninklijke: volgens de Franse sportkrant heeft Camavinga een clausule van honderd miljoen euro in zijn contract zitten. Of Real Madrid bereid is om dat bedrag te betalen, zal afgewacht moeten worden. De huidige koploper van Spanje gaf afgelopen zomer al ruim 300 miljoen euro aan nieuwe spelers uit: Marca berichtte dat De Koninklijke eerst massale uitverkoop moet houden, om niet in de problemen te komen met Financial Fair Play-regels. Ook Donny van de Beek zou nadrukkelijk op het Madrileense lijstje staan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws