Verdonk definitief langer bij FC Twente: 'Fijn dat Feyenoord heeft meegedacht'

Verdonk definitief langer bij FC Twente: 'Fijn dat Feyenoord heeft meegedacht'

17-12-2019 12:10 Laatste update: 12:14
18

FC Twente heeft bevestigd dat het ook het komende halfjaar over Calvin Verdonk kan beschikken. De 22-jarige linksback zou tot 1 januari in Enschede actief zijn en vervolgens naar LA Galaxy vertrekken, maar hij ziet af van het Amerikaanse avontuur.

Twente huurt Verdonk daardoor tot het einde van het seizoen van Feyenoord. "Het bevalt me hier uitstekend. Aangezien een eventueel vertrek naar Amerika op dit moment niet aan de orde is, ben ik blij dat ik in ieder geval tot aan het eind van dit seizoen bij FC Twente speel", laat hij weten op de website van de Tukkers.

Wedden

Meer odds

Technisch directeur Ted van Leeuwen is verguld met de beslissing van Verdonk, die dit seizoen één keer scoorde en twee assists gaf in vijftien Eredivisie-duels. "Het is mooi dat Calvin ook na de winterstop voor FC Twente speelt, daar zijn we erg blij mee. We weten wat we aan hem hebben als speler. Fijn dat Feyenoord met Calvin en ons meegedacht heeft", aldus Van Leeuwen.

Verdonk heeft een aflopend contract bij Feyenoord. Waar hij na de zomer speelt, is nog niet duidelijk. Met Twente staat de verdediger momenteel op een twaalfde plek in de Eredivisie.