AZ stelt zich gastvrij op en biedt daklozen gratis toegang tot AFAS Stadion

AZ stelt zich gastvrij op en biedt daklozen gratis toegang tot AFAS Stadion

Gepubliceerd: dinsdag 17 december 2019 om 18:42di 17-12-2019 om 18:42

Een prachtig gebaar van AZ: de club biedt daklozen gratis toegang tot het AFAS Stadion voor de wedstrijd tegen Groene Ster in de TOTO KNVB Beker. Dat schrijft De Telegraaf dinsdag.

'Gedeelde smart is halve smart, denken ze bij AZ. Daarom nodigt de Alkmaarse club, waar eerder dit seizoen het dak instortte, daklozen uit om woensdag de KNVB-bekerwedstrijd tegen Groene Ster bij te wonen', aldus de krant.

Het dak van het AFAS Stadion stortte afgelopen zomer in, waardoor AZ maandenlang geen gebruik kon maken van het eigen stadion. ADO Den Haag bood AZ onderdak en stelde het Cars Jeans Stadion ter beschikking. De club speelde zondag tegen Ajax voor het eerst weer in het AFAS Stadion.

Nu is het AZ dat zich gastvrij opstelt en de daklozen gratis toegang geeft voor de bekerwedstrijd van aankomende woensdag. 'De club belooft de speciale gasten tijdens het bekerpotje tegen de amateurclub uit het Limburgse Heerlerheide geen dak boven hun hoofd, maar wel warme chocolademelk, een dikke sjaal en muts, en een 'mooi avondje voetbal'', aldus De Telegraaf.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws