Jansma spuwt gal na ADO-exit en Pardew-nieuws: Ik wil wel geïnformeerd worden

Jansma spuwt gal na ADO-exit en Pardew-nieuws: "Ik wil wel geïnformeerd worden"

17-12-2019 20:19 Laatste update: 20:34
93

Kees Jansma besloot dinsdag om in navolging van technisch manager Jeffrey van As afscheid te nemen van ADO Den Haag. De tv-persoonlijkheid fungeerde als directieadviseur, maar had niet het idee dat zijn adviezen ter harte genomen werden.

De zoektocht naar een permanente opvolger voor trainer van trainer Fons Groenendijk zorgde voor frustratie bij Jansma, die via de media moest vernemen dat Alan Pardew in beeld is. "Mijn advies hoeven ze niet op te volgen, maar ik wil wel geïnformeerd worden", spuwt hij zijn gal in gesprek met Omroep West. "Ik heb zijn naam overal in de pers gelezen, maar de adviseurs van de club – ingehuurd door de club – wisten niet hoe de stand van zaken is. Dan adviseer je, terwijl er al gesprekken plaats hebben gevonden. Dat vind ik slordig."

Wedden

Meer odds

Volgens Jansma waren ook Van As en interim-trainer Dirk Heesen niet op de hoogte van ontwikkelingen rondom Pardew. De kandidatuur van de Engelsman ging bovendien volledig tegen het advies van Jansma in. "Ik adviseerde om een Nederlandse trainer te nemen, terwijl er al gesproken was met een ander. Dan denk ik dat je geen adviseur nodig hebt."