Eagles-captain Veldmate wijst op prognose Van der Vaart: 'Zat er helemaal naast!'

Eagles-captain Veldmate wijst op prognose Van der Vaart: 'Zat er helemaal naast!'

Gepubliceerd: dinsdag 17 december 2019 om 20:50di 17-12-2019 om 20:50

Go Ahead Eagles-aanvoerder Jeroen Veldmate was absoluut niet verbaasd door de ruime bekerzege van zijn ploeg op bezoek bij FC Twente. De nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie gaf in de Grolsch Veste een 0-2 voorsprong weg, maar won uiteindelijk met liefst 2-5.

Veldmate had voorafgaand aan de wedstrijd al een 0-1 zege voor zijn ploeg voorspeld, liet hij na afloop weten voor de FOX Sports-camera's. De centrale verdediger had eerder deze week nog een item opgenomen met Jan Joost van Gangelen en Rafael van der Vaart, die juist dacht aan een 4-0 voor de thuisploeg. "Ja, ik zit er ook wel eens naast... Maar Van der Vaart zat er helemaal naast, haha. Dan valt het nog mee met die van mij."

Na afloop was de ontlading groot bij de spelers van Kowet. "Het blijft altijd een stunt, Eredivisie tegen Keuken Kampioen Divisie. Maar ik vond het verschil nu ook weer niet gigantisch. Zij wilden ook wat wisselen, dat prikkelde ons alleen maar meer." Bij rust was FC Twente na een 0-2 achterstand op 2-2 gekomen, maar de ploeg van Jack de Gier raakte niet in paniek. "We zeiden in de rust: je weet dat ze gaan komen, blijf gewoon 45 minuten bij elkaar en dan zien we hoe het loopt. Nou ja, wij bleven bij elkaar en zij vielen uit elkaar."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws