García denkt niet aan ontslag: 'Staan goed in Eredivisie, spelers geloven erin'

García denkt niet aan ontslag: 'Staan goed in Eredivisie, spelers geloven erin'

17-12-2019 21:08 Laatste update: 21:55
66

FC Twente werd dinsdagavond totaal verrast door Go Ahead Eagles in de KNVB Beker. Het werd 2-5 in de Grolsch Veste, waardoor de druk op Twente-trainer Gonzalo García toeneemt. Van opstappen wil hij echter nog niet weten.

"Ik hoop dat de situatie snel omdraait", begint García in gesprek met FOX Sports. "Ik vind dat we het goed doen, zelfs als we verliezen. De bal wil er niet in, het is een kwestie van vertrouwen. Ik leg er veel energie in en doe er alles aan. Ik maak me zorgen, maar vind niet dat mijn positie onder druk staat. We staan nog goed in de Eredivisie en de jongens geloven er nog in."

De 2-5 nederlaag kwam hard aan in Enschede, ook bij de trainer. "Een hele zware avond. We verliezen wederom een wedstrijd met vijf tegendoelpunten", aldus de coach. "Normaal ben je dan weggespeeld, heb je veel kansen tegen gekregen. Go Ahead had dat niet eens nodig. Mijn spelers gaven alles, maar we hadden pech met een paar schoten op de paal en lat. Blijkbaar is dat de fase waar we in zitten. Ik leef mee met de spelers, ze hebben hard geknokt. We waren een echt team, dit doet natuurlijk pijn."