'Coup van Brands: Everton in verregaande onderhandelingen met Ibrahimovic'

'Coup van Brands: Everton in verregaande onderhandelingen met Ibrahimovic'

18-12-2019 08:32
40

Het wordt steeds aannemelijker dat Zlatan Ibrahimovic in het kielzog van Carlo Ancelotti bij Everton aan de slag gaat. Director of Football Marcel Brands zou reeds een akkoord hebben gesloten met de Italiaanse trainer, wiens belangrijkste wens is om ook de Zweedse ster binnen te halen.

Onder meer Rai Sport en Sky Sport Italia berichten over de interesse van The Toffees in Ibrahimovic. Volgens de Italiaanse journalist Tancredi Palmeri is de inmiddels 38-jarige aanvaller zelfs in 'vergevorderde onderhandelingen' met Everton.

Wel bestaat er nog enige twijfel of zaakwaarnemer Mino Raiola niet simpelweg het onderste uit de kan probeert te halen in de gesprekken met AC Milan. Het verschil tussen wat Ibrahimovic verlangt en wat de Rossoneri bieden, bedraagt momenteel veertig procent qua netto salaris, schrijft Palmeri. Milan was vastbesloten de deal op 16 december aan te kondigen, maar een akkoord is dus ver weg.

Everton zou wel de financiële armslag hebben om aan de eisen van Ibrahimovic te voldoen. De oud-Ajacied staat bovenaan het verlanglijstje van Ancelotti, die mogelijk al woensdag wordt gepresenteerd op Goodison Park.