ED: Van Bommel urenlang om tafel met Berghuis, PSV-directie wilde niet betalen

ED: Van Bommel urenlang om tafel met Berghuis, PSV-directie wilde niet betalen

Gepubliceerd: woensdag 18 december 2019 om 09:20wo 18-12-2019 om 09:20

Laatste update: woensdag 18 december 2019 om 11:07wo 18-12-2019 om 11:07

Mark van Bommel, die maandag werd ontslagen als trainer van PSV, zat afgelopen zomer lang samen met Steven Berghuis om een overstap naar Eindhoven te bespreken. Het kwam er niet van en juist Berghuis was zondag degene die namens Feyenoord het vonnis velde over PSV en Van Bommel.

De spelmaker en uitblinker van Feyenoord (27) wilde wel luisteren naar wat Van Bommel te zeggen had en was volgens het Eindhovens Dagblad wel geïnteresseerd in een overstap naar PSV, maar de clubs kwamen er niet uit. De directie van de Eindhovenaren had voor een kleine vijftien miljoen euro kunnen toeslaan. Omdat dat bedrag niet werd betaald bleef Berghuis in Rotterdam en kon hij zondag beslissend zijn voor Feyenoord, tegen PSV.

Een hard gelag voor Van Bommel, die Berghuis volgens de krant maar wat graag in een PSV-shirt had zien spelen. De oefenmeester beschouwde hem als 'dé speler die PSV nog miste', zo valt er te lezen. Soms een beetje vervelend in het veld, vaak effectief en een multifunctionele speler. De directie van de Eindhovenaren wilde er echter niet aan.

Ook over de situatie van Toni Lato in Eindhoven wordt steeds meer duidelijk. Het was al bekend dat er binnen PSV onenigheid was over de komst van de Spaanse linksback, die nog steeds niet gespeeld heeft voor de Brabanders. Van Bommel zou volgens een 'ingewijde uit zijn omgeving' de komst van Lato op basis van de beelden meteen hebben afgekeurd. Uiteindelijk is de Spanjaard zelf de dupe geworden, want hij zou niets begrijpen van het feit dat hij zo lang is genegeerd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws