'Teleurgesteld dat er door mensen van de club dingen naar buiten gebracht worden'

'Teleurgesteld dat er door mensen van de club dingen naar buiten gebracht worden'

18-12-2019 09:34
12

De rust bij De Graafschap is wedergekeerd na de slapjanus-uitspraak van trainer Mike Snoei. Stef Nijland werd door zijn oefenmeester voor slapjanus uitgemaakt en de aanvallend ingestelde middenvelder reageerde daar zondag geprikkeld op.

Nijland liet weten niet blij te zijn met de uitspraak van Snoei, maar nu is de lucht geklaard. "Ik ben teleurgesteld dat er door mensen binnen de club bepaalde dingen naar buiten worden gebracht", zegt de trainer tegen De Gelderlander, waarmee hij zijn uitspraak wel toegeeft. "Maar de ‘slapjanus’-uitspraak is uit de context getrokken. De opmerking paste bij de sfeer van de avond. Dat had Stef voorafgaand aan ons gesprek inmiddels wel begrepen."

Wedden

Meer odds

De trainer hoopt dat de focus van de Superboeren snel weer op de sportieve prestaties kan. Het belangrijke uitduel bij FC Volendam moet gewonnen worden door De Graafschap, dat al vier keer op rij niet wist te winnen. "De kwestie leidde de boel af, ik moest daar maandagochtend over beginnen in plaats van over de wedstrijd. Of ik er spijt van heb? Nee. Dan moet ik heel erg op mijn woorden gaan letten."