Ajax en PSV moeten streep zetten door Serviër Pavlovic na definitief akkoord

Ajax en PSV moeten streep zetten door Serviër Pavlovic na definitief akkoord

18-12-2019 12:38
24

Ajax en PSV moeten de komst van Strahinja Pavlovic definitief uit het hoofd zetten. De boomlange verdediger van Partizan Belgrado maakt in januari de overstap naar AS Monaco, zo kondigen de Monegasken woensdag aan.

AS Monaco heeft met Partizan een akkoord bereikt over een transfersom van naar verluidt tien miljoen euro. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen tot dertien miljoen. Daarmee is de Ligue 1-club het meest slagvaardig. Naast Ajax en PSV werden ook Olympique Marseille, SS Lazio en Celtic aan de 1.94 meter lange Pavlovic gelinkt. Hij werd vorige maand bekeken door de Nederlandse topclubs tijdens het Europa League-duel met AZ, meldde Voetbal International eerder.

De achttienjarige Serviër speelde al meer dan veertig officiële duels voor Partizan. Zijn debuut voor Servië heeft hij nog niet gemaakt, al kwam hij wel uit voor vertegenwoordigende jeugdelftallen. AS Monaco meldt dat Pavlovic in de winterstop wordt overgenomen van Partizan, die hem direct weer een halfjaar huren.

Of Ajax en PSV nog concreet voor de mandekker waren, is de vraag. De Telegraaf drukte de geruchten vorige week deels de kop in. "Hij is afgelopen zomer voor een bedrag tussen de vijf en zes miljoen euro aangeboden, maar toen niet goed genoeg bevonden", liet Ajax-watcher Mike Verweij weten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie