Nederlands elftal op trainingskamp in Oostenrijk in aanloop naar EK 2020

Nederlands elftal op trainingskamp in Oostenrijk in aanloop naar EK 2020

18-12-2019 13:59 Laatste update: 14:14
19

Het Nederlands elftal verblijft tijdens de voorbereiding op het EK van 2020 in het Falkensteiner Schlosshotel in Velden am Wörther See, Oostenrijk. Hier is de ploeg van 1 juni tot en met 5 juni te vinden.

De voorbereiding op het EK begint voor Oranje op 18 mei, dan staat er een vierdaags trainingskamp op het programma in Zeist. Vervolgens trekt de ploeg van coach Ronald Koeman naar De Lutte om zich verder voor te bereiden. 

Koeman verwacht rond 1 juni met een volledige groep spelers te kunnen trainen. De spelers sluiten op verschillende dagen aan, afhankelijk van het verloop van de competities waarin ze spelen. Op 2 juni moet Koeman zijn definitieve selectie voor het EK inleveren. 

Tijdens het EK verblijft het Nederlands elftal 'gewoon' in Zeist, aangezien het de groepswedstrijden afwerkt in de Johan Cruijff ArenA. Koeman wil vlak voor het EK nog twee oefenwedstrijden spelen. De tegenstanders tijdens deze wedstrijden worden later bekend gemaakt. Op 26 maart staat er een oefenwedstrijd tegen de Verenigde Staten op het programma, op 29 maart wordt er geoefend tegen Spanje.