'Commotie bij FC Barcelona: woedende Vidal stormt van trainingsveld af'

'Commotie bij FC Barcelona: woedende Vidal stormt van trainingsveld af'

18-12-2019 14:59
37

Arturo Vidal heeft voor opschudding gezorgd bij FC Barcelona in aanloop naar de wedstrijd tegen Real Madrid van woensdagavond. Volgens ESPN verliet de Chileense middenvelder de training van dinsdag woedend, nadat hij te horen kreeg niet in de basis te staan tegen Real.

Het is niet de eerste keer dat Vidal de media haalt dit seizoen. Zo liet hij eerder dit seizoen al weten vaker in de basis te willen beginnen bij de club van Frenkie de Jong. Volgens ESPN probeerden zijn medespelers Vidal te kalmeren, maar Barça moet vrezen dat de middenvelder de club na dit incident in januari al wil verlaten. 

Wedden

Meer odds

Er wordt gemeld dat Internazionale geïnteresseerd is in de diensten van Vidal. Inter-coach Antonio Conte, die in het verleden al samenwerkte met Vidal, willen proberen de middenvelder in januari naar Milaan te halen. Er zouden vorige week voor de wedstrijd tussen beide teams in de Champions League al inleidende gesprekken zijn gevoerd om de eventuele deal te bespreken.

Barcelona lijkt echter niet open te staan voor een winters vertrek van Vidal. Ze willen de Chileen dit seizoen in Camp Nou houden, tenzij er een bod komt dat ze simpelweg niet kunnen weigeren.