Advocaat wil KNVB Beker winnen: 'Geen vragen meer? Dan ga ik naar huis'

Advocaat wil KNVB Beker winnen: 'Geen vragen meer? Dan ga ik naar huis'

18-12-2019 15:13 Laatste update: 17:06
134

Dick Advocaat heeft op de persconferentie voorafgaand aan de bekerwedstrijd tegen SC Cambuur laten weten met de sterkste opstelling aan te treden tijdens de uitwedstrijd in Friesland. De trainer verwacht een lastige wedstrijd.

Advocaat wil passie zien van zijn spelers tegen Cambuur. De trainer vindt het bekertoernooi belangrijk en gaat voor succes. "De finale is in eigen huis", begint Advocaat, geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Maar Cambuur is een lastige ploeg. We hebben beelden bekeken en ik vind het een rotploeg om tegen te spelen. Met fanatiek publiek, qua fanatisme vergelijkbaar met onze fans, maar minder in aantal."

De Kleine Generaal ziet het bekertoernooi als de kortste route naar Europees voetbal. Hij hoeft dan ook niet lang na te denken over zijn opstelling voor donderdag. "Natuurlijk spelen we in de sterke opstelling. Dit is gewoon een heel belangrijke wedstrijd voor ons. Wij willen die beker winnen. Verder geen vragen meer? Dan ga ik naar huis. In verband met de boeren", sluit Advocaat af met een knipoog richting de demonstratie voerende boeren in Nederland.