Einde contract Eriksen aanstaande, Levy sluit verkoop aan concurrent niet uit

Einde contract Eriksen aanstaande, Levy sluit verkoop aan concurrent niet uit

Gepubliceerd: woensdag 18 december 2019 om 17:44wo 18-12-2019 om 17:44

Laatste update: woensdag 18 december 2019 om 17:53wo 18-12-2019 om 17:53

Daniel Levy, voorzitter van Tottenham Hotspur, is niet bang om Christian Eriksen in januari naar een concurrent te laten vertrekken. Eriksen loopt volgende zomer uit zijn contract in Noord-Londen.

Tottenham probeert al tijden om de Deense spelmaker langer te binden, maar de vele lucratieve aanbiedingen hebben tot nu toe geen effect gehad op de keuze van Eriksen. Gevolg is dat de oud-Ajacied vanaf 1 januari mag onderhandelen met geïnteresseerde clubs. Levy, voorzitter van The Spurs, geeft aan bereid te zijn om Eriksen in januari aan een concurrent te verkopen, waardoor er nog verdiend wordt aan de Deen. "We zijn oprecht niet bang om te onderhandelen met onze rivalen", spreekt hij duidelijke taal tegenover Standard Sport. Met name Manchester United wordt al langere tijd gelinkt aan Eriksen.

Jan Vertonghen en Toby Alderweireld lopen ook komende zomer uit hun contract. Geruchten gaan dat het tweetal door de komst van José Mourinho nadenkt over verlengen bij Tottenham. Levy is duidelijk. "Mijn visie over de spelers is eenvoudig. De voorwaarden moeten goed zijn, maar daarnaast moet de speler het zelf weten. Het is aan de speler zelf of hij bij Tottenham wil blijven of niet", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws