Ten Hag boos: Hij moet het accepteren als de grote Tadic iets tegen hem zegt

Ten Hag boos: "Hij moet het accepteren als de grote Tadic iets tegen hem zegt"

18-12-2019 21:05
67

Erik ten Hag was in de eerste helft van Telstar - Ajax niet blij met Noa Lang. De twintigjarige aanvaller diende aanvoerder Dusan Tadic van repliek en kreeg vervolgens de volle laag van zijn trainer.

"Hij moet het accepteren als de grote Tadic iets tegen hem zegt", verklaart Ten Hag na de 4-3 zege in Velsen-Zuid aan FOX Sports. "Dat wil niet zeggen dat hij altijd gelijk heeft, maar op dat moment moet je je mond houden, accepteren en doorgaan."

Ten Hag heeft wisselende ervaringen met Lang, die de laatste weken regelmatig de kans krijgt. "Laatst bij FC Twente (2-5, hattrick Lang, red.) deed hij heel goede dingen en vandaag scoort hij weer, maar het wisselt. Hij kan geweldig goed voetballen. Dat zie je vandaag ook weer bij vlagen, maar het moet structureel worden."

Over de drie Telstar-goals, waarvan twee uit een corner, was Ten Hag niet te spreken. "We hebben in vijf maanden tijd geen goal tegengekregen uit een spelhervatting en nu opeens drie in de laatste wedstrijden. Dat kan niet en is onaanvaardbaar. Je moet gewoon je man dekken, anders niks. Dit gaat gewoon niet."