'Ten Hag stond druk te gebaren, die zag ook dat Ajax het moeilijk had'

'Ten Hag stond druk te gebaren, die zag ook dat Ajax het moeilijk had'

Gepubliceerd: woensdag 18 december 2019 om 21:22wo 18-12-2019 om 21:22

Telstar scoorde drie keer tegen Ajax, maar aanvoerder Frank Korpershoek had het gevoel dat er misschien nog wel meer inzat voor zijn ploeg. De landskampioen won in Velsen-Zuid met 3-4 van de nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie.

"We hadden echt het gevoel dat het kon vandaag", reageert Korpershoek voor de camera van FOX Sports. "In heel grote gedeeltes van de wedstrijd hebben we aardig meegevoetbald. Dat zag je ook wel aan Ten Hag, die druk stond te gebaren langs de kant. Hij zag ook dat ze het moeilijk hadden."

De Telstar-aanvoerder baalt dat 'het niet is gelukt'. "Maar ik ben ongelooflijk trots op deze gasten, want aan het begin van het seizoen hadden we weinig spelers. Er zijn een paar jongens van de amateurs en uit de jeugd gekomen en als je ziet wat we nu op de mat leggen... Petje af voor die gasten."

Korpershoek maakte op slag van rust de 2-1. Het doelpunt heeft een speciaal tintje, omdat hij ook jeugdtrainer is bij Ajax. "Het ging de laatste dagen veel over Ajax. Ze zitten in een lastige periode op dit moment, heel vervelend. En dan moesten ze ook nog naar Velsen toe. Dat lijkt me ook geen pretje."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws