PSV ontsnapt aan enorme blamage: 'Grote twijfels bij een aantal spelers'

PSV ontsnapt aan enorme blamage: 'Grote twijfels bij een aantal spelers'

19-12-2019 20:49
81

Ernest Faber bleef in zijn eerste wedstrijd als interim-trainer van PSV ternauwernood een enorme afgang bespaard. Veel spelers van de Eindhovenaren gaven bepaald niet thuis in het bekerduel met GVVV, stelt clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

"Ik heb grote twijfels bij een aantal spelers", stelt Elfrink op de website van de regionale krant. "Als ik het verdedigende werk van Boscagli zie, dat is af en toe schrikbarend voor PSV-niveau. Dat kan absoluut niet. Je praat over GVVV, een goedwillende amateurclub. PSV is een Nederlandse topclub. Dan moet het verschil veel groter zijn."

"Pereiro vond ik ook niet genoeg brengen", vervolgt Elfrink. "Mitroglou maakt wel een goal, maar daar word je ook niet vrolijk van als je Faber heet. Het is ongelooflijk dat PSV dit heeft moeten dulden. Als je na 117 minuten nog op 1-1 staat, is er iets helemaal misgegaan."

PSV kwam op het nippertje met de schrik vrij in Veenendaal (1-2). "Gewoon dankzij de klasse van Mohamed Ihattaren, want die maakte een schitterende goal. Dat is dan nog het sprankje positiviteit dat ze uit deze wedstrijd kunnen meenemen."