Berghuis schaamt zich niet voor spel Feyenoord: 'Snap niet waarom je het vraagt'

Berghuis schaamt zich niet voor spel Feyenoord: 'Snap niet waarom je het vraagt'

19-12-2019 22:55 Laatste update: 23:02
66

Steven Berghuis is tevreden met de overwinning van Feyenoord op bezoek bij SC Cambuur en schaamt zich niet voor het spel dat de Rotterdammers op het veld hebben gelegd in Leeuwarden. De thuisploeg was grote delen van de wedstrijd de betere ploeg.

"Ik schaam me totaal niet. Ik snap ook niet waarom je het vraagt", begint Berghuis na afloop van de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. "Het is een voetbalwedstrijd, Cambuur deed het gewoon goed. Ik ben heel blij met deze overwinning."

"Zij waren beter, en ik zeg nogmaals: dit moet Feyenoord wel beter doen", vervolgt Berghuis, die zijn team op prachtige wijze op 0-1 zette door de bal in de kruising te draaien. Robin Maulun zette Cambuur via de strafschopstip weer op gelijke hoogte, maar uiteindelijk forceerde Marcos Senesi de overwinning voor Feyenoord. "We stonden in de tweede helft wat dichter bij elkaar. We kwamen er in de uitbraak ook wat gevaarlijker uit en hebben zo ook een aantal kansen gecreëerd. Ik ben blij met deze overwinning", sluit Berghuis af.