Vermeer goudeerlijk na moeizame overwinning: 'Cambuur eigenlijk heer en meester'

Vermeer goudeerlijk na moeizame overwinning: 'Cambuur eigenlijk heer en meester'

19-12-2019 23:50 Laatste update: 20-12-2019 00:23
37

Kenneth Vermeer vindt dat SC Cambuur de betere was in de wedstrijd tegen Feyenoord. De ploeg van Vermeer won uiteindelijk met 1-2, maar de thuisploeg kreeg meerdere grote kansen. Het was de keeper die zijn ploeg een aantal keer goed op de been hield.

"Cambuur was eigenlijk heer en meester in deze wedstrijd", vertelt Vermeer in gesprek met RTV Rijnmond. "We wisten vooraf al dat ze een goede ploeg hadden, dat het lastig zou worden. En dat bleek ook." Vooral in de eerste helft had Feyenoord het erg lastig. "We wilden hoog druk zetten, maar dat lukte niet. Ze hebben een leuke ploeg, maar ik ben toch blij dat we door zijn."

Vermeer dacht geen enkel moment aan een eventuele achterstand. "Daar denk ik in de wedstrijd eigenlijk niet aan. Ze creëerden kans op kans en dan hoop je dat ze geen goal maken." Uiteindelijk werd de keeper een van de uitblinkers aan Feyenoord-zijde, al had hij dat liever anders gezien. "Liever niet, maar als je er kan staan voor het team is het natuurlijk mooi, maar vooraf denk je niet dat je uitblinker gaat zijn in zo'n wedstrijd."