Advocaat en Berghuis lovend richting De Jong: 'Wat voetballen jullie man'

Advocaat en Berghuis lovend richting De Jong: 'Wat voetballen jullie man'

20-12-2019 08:15
67

SC Cambuur-trainer Henk de Jong geniet van de complimenten van Dick Advocaat en Steven Berghuis na de bekerwedstrijd tegen Feyenoord. Cambuur verweerde zich uitstekend en had zelfs kunnen winnen van de Rotterdammers.

"Steven Berghuis kwam net bij me en zei: jezus, wat voetballen jullie man. Niet normaal. Dick Advocaat kwam erachteraan en zei dat we op RB Leipzig leken", zegt De Jong tegen FOX Sports. "Dat is mooi. We wilden goed voetballen en hebben gekeken naar hoe we Feyenoord pijn konden doen. Het was nét niet goed genoeg, maar we zijn negentig minuten lang de baas op het veld geweest."

Wedden

Meer odds

"Feyenoord heeft met Berghuis een buitenproportionele speler, maar ik denk dat wij het hadden verdiend om te winnen. De krachten gingen er bij ons uit. Er staat wel een ploeg hè, bij Feyenoord. Wij hadden het beter voor elkaar", zegt De Jong.

De Jong lijkt vrede te hebben met de uitschakeling, al laat hij wel weten teleurgesteld te zijn. "Ik moet weer verder naar zondag, dus ik ben al bezig met die gasten. Ze hebben alles gegeven en als ik ze dan de put in praat...Ik baal hiervan, want we hadden moeten winnen, maar ik ben al verder met m'n ploeggie."

Cambuur speelt zondag tegen Excelsior.