Uitblinkende Vormer telt zegeningen: Ook omdat ze me hier niet zo mogen

Uitblinkende Vormer telt zegeningen: "Ook omdat ze me hier niet zo mogen"

20-12-2019 08:26
18

Ruud Vormer was donderdag beslissend voor Club Brugge tegen Anderlecht, maar hecht er meer waarde aan dat zijn ploeg door is in de Beker van België. Vormer was de grote man met een doelpunt en een assist. Club Brugge won met 0-2.

"Het was een leuke avond", zegt Vormer op de clubsite van Club Brugge. "We wilden hier fel starten en konden hen ook van bij het begin onder druk zetten. Maar Van Crombrugge (doelman, red.) was hier de beste speler van de thuisploeg vandaag. Door zijn topsaves scoren we niet voor de pauze. Het is dan wel extra leuk om nét hier mijn eerste van het seizoen te scoren, ook omdat ze me hier niet zo mogen."

Wedden

Meer odds

Club Brugge weet al wie de volgende tegenstander in de beker is. "De volgende bekerwedstrijd tegen Zulte Waregem is opnieuw een uitdaging waar we ons top moeten op voorbereiden. Nu gaan we vol recupereren en de focus leggen op de wedstrijd van komende zondag, want die gaat er heel snel zijn. Lekker rustig thuis en er volledig voor leven."

Club Brugge speelt aankomende zondag een uitwedstrijd bij KAA Gent. De Belgische topclub heeft een voorsprong van acht punten op nummer twee Antwerp FC.