Solskjaer helpt Man United-geruchten de wereld uit: 'Hij wordt niet verkocht'

Solskjaer helpt Man United-geruchten de wereld uit: 'Hij wordt niet verkocht'

20-12-2019 13:32
9

Ole Gunnar Solskjaer heeft vrijdagmiddag gereageerd op de geruchten rond Paul Pogba. De manager van Manchester United laat op een persconferentie weten dat de Franse superster Old Trafford deze winter niet zal verlaten.

Solskjaer probeerde op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Watford een einde te maken aan de geruchten rond zijn sterspeler, maar begrijpt de interesse van andere clubs. "Natuurlijk, want hij is een geweldige speler en hij heeft charisma. We zijn blij dat hij hier is. Hij wordt niet verkocht in januari."

Dit seizoen kwam Pogba door blessureleed pas zes keer in actie voor Man United. "Hij heeft tijd nodig om fit te worden", gaat Solskjaer in op de situatie van de Fransman. "We weten dat we met hem een van de beste spelers van de wereld in huis hebben als hij goed speelt en fit is."

De United-manager wil Pogba dan ook niet te vroeg brengen om risico's te voorkomen. "Ik ga hem niet pushen. We moeten hem honderd procent fit hebben en ik kan geen risico’s nemen met een eventuele terugslag als gevolg." Pogba speelde 30 september zijn laatste wedstrijd voor United.