'Ik vind dat ik in de Oranje-selectie hoor te zitten, Koeman volgt me hier'

'Ik vind dat ik in de Oranje-selectie hoor te zitten, Koeman volgt me hier'

20-12-2019 13:12
65

Tonny Vilhena werd de laatste twee interlandperiodes niet geselecteerd, maar heeft het EK met het Nederlands elftal allerminst uit zijn hoofd gezet. De middenvelder van FK Krasnodar hoopt op een uitnodiging van bondscoach Ronald Koeman.

"De eerste keer dat ik niet werd geselecteerd, belde de bondscoach op. Hij koos voor een extra aanvaller, vertelde hij me. Jammer, maar duidelijk. Maar toen ik er daarna wéér niet bij zat... Ik zal het gewoon moeten laten zien", zegt Vilhena tegen Voetbal International.

Wedden

Meer odds

"Ik geloof wel dat Ronald Koeman me hier volgt. De beelden zijn gewoon te zien of te verkrijgen. Met Quincy Promes is het ook gelukt", aldus Vilhena, die vooralsnog niemand van de KNVB in Krasnodar heeft gezien. Oranje zet hij echter niet uit zijn hoofd. "Er komt een EK aan en daar wil ik bij zijn."

"Ik hoop dat Koeman me die kans geeft", vervolgt hij. "Hij weet als geen ander wat-ie aan me heeft. Ooit liet hij me debuteren bij Feyenoord en als invaller in Oranje ben ik op momenten toch ook van waarde geweest. Als ik zo blijf spelen bij Krasnodar, vind ik dat ik er wel bij hoor te zitten, ook al hebben we veel goede middenvelders in Nederland."