Faber overweegt keeperswissel bij PSV: 'Hij heeft het hier zes jaar prima gedaan'

Faber overweegt keeperswissel bij PSV: 'Hij heeft het hier zes jaar prima gedaan'

20-12-2019 14:35
59

Ernest Faber heeft nog niet besloten of hij Jeroen Zoet weer een kans gaat geven onder de lat bij PSV. De interim-trainer van de Eindhovenaren is onder de indruk van de tweede keeper van PSV, die een maand geleden zijn basisplaats kwijtraakte.

Midweeks keepte Lars Unnerstall de moeizaam gewonnen bekerwedstrijd bij GVVV (1-2 na verlenging), maar dat wil niet zeggen dat de Duitser ook onder Faber eerste keeper is. "Ik ken Jeroen heel erg goed", zegt de interim-trainer op de persconferentie, opgetekend door Voetbal International. "Hij heeft het hier zes jaar prima gedaan. Ik hoop dat hij bij ons blijft."

Zoet denkt namelijk na over een winterse transfer om zo zijn kansen op deelname aan het EK levend te houden. Wellicht is er toch bij PSV wel wat mogelijk voor de keeper, zegt Faber. "Hij is goed genoeg om onder de lat te staan bij deze club. Maar ik heb de beschikking over drie goede keepers (naast Unnerstall en Zoet staat ook Robbin Ruiter onder contract bij PSV). Ik heb nog geen beslissing genomen."