Bosz niet blij met fans van Bayer Leverkusen: 'Ik begrijp ze gewoon niet'

Bosz niet blij met fans van Bayer Leverkusen: 'Ik begrijp ze gewoon niet'

20-12-2019 18:48 Laatste update: 18:55
22

Peter Bosz is niet blij met een deel van de fans van Bayer Leverkusen. De achterban van de club richtte onlangs het vizier op sterspeler Kai Havertz, die niet zijn beste fase doormaakt. Havertz werd vorige week tegen Hertha BSC gewisseld en kreeg toen een fluitconcert.

"Ik ben hier pas één jaar en dit is de eerste keer dat ik zoiets met Kai meemaak. Hij heeft geweldig gespeeld voor ons, omdat hij gewoon een heel goede speler is", aldus Bosz op de persconferentie. "Hij zal in zijn carrière vaak meemaken dat het niet alleen maar positief is. Daar moet hij mee om leren gaan. Toch moet ik eerlijk zeggen dat ik niet begrijp dat de supporters hem uitfluiten."

"Sinds ik hier ben voel ik me onderdeel van de Bayer-familie. Dan heb je het over de fans, de spelers en de medewerkers hier. Alles bij elkaar. Het waren een paar mensen die hem uit hebben gefloten en dus niet het hele stadion", zegt Bosz.

"Deze jongen komt uit de jeugd. Hij speelt hier al sinds zijn elfde en heeft al zoveel voor de club gedaan. Natuurlijk zal hij een keer slecht spelen, dat zal in de toekomst vaker gaan gebeuren. Ik heb hem ook gezegd dat hij sterker is dan voorheen wanneer hij zich weer herpakt heeft. Ik begrijp die mensen gewoon niet. Als je de club wilt helpen dan richt je je niet op één speler. Dat heeft Kai niet verdiend."