RTL Boulevard heeft Ajax-nieuws: onderzoek naar Blind gaat langer duren

RTL Boulevard heeft Ajax-nieuws: onderzoek naar Blind gaat langer duren

20-12-2019 20:41 Laatste update: 20:53
76

Ajax gaat de gezondheid van Daley Blind grondig onderzoeken, heeft de club laten weten aan RTL Boulevard. De linkspoot werd tijdens het Champions League-duel met Valencia duizelig, zakte kortstondig in elkaar en kwam sindsdien niet meer in actie.

De Amsterdammers hebben – mede door de privacywetgeving in Nederland – nog geen diagnose over Blind naar buiten gebracht: naar verwachting zal het ook even duren voordat dit gaat gebeuren. "Het gaat langer duren voordat er meer bekend is over de gezondheid van Daley Blind", meldt RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink tijdens de uitzending van vrijdag.

Ajax heeft het RTL-programma van een update met betrekking tot de situatie-Blind voorzien. "Ze laten aan ons weten dat er nog 'iets' is bijgekomen, waardoor het onderzoek naar zijn gezondheid langer gaat duren. Wat dat precies is, is niet duidelijk."

Blind zal zondag sowieso niet van de partij zijn tijdens de wedstrijd tegen ADO Den Haag van zondagmiddag. Ajax hervat het Eredivisie-seizoen op zondag 19 januari met een wedstrijd tegen Sparta: of Blind dan zijn rentree kan maken, is nog niet duidelijk.