Kraay heeft nieuws over NEC-'diamant': Heel veel interesse van Eredivisie-clubs

Kraay heeft nieuws over NEC-'diamant': "Heel veel interesse van Eredivisie-clubs"

Gepubliceerd: vrijdag 20 december 2019 om 23:22vr 20-12-2019 om 23:22

NEC lijkt niet lang te kunnen genieten van 'diamant' Anthony Musaba. FOX Sports-analist Hans Kraay junior weet dat de negentienjarige vleugelaanvaller gevolgd wordt door diverse clubs uit de Eredivisie.

Musaba maakte vorig seizoen zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie en is dit seizoen een vaste waarde bij NEC: vrijdagavond maakte hij tegen FC Eindhoven zijn zeven officiële treffer van het seizoen namens de Nijmegenaren. Het werd ongetwijfeld gadegeslagen door scouts van geïnteresseerde clubs. "Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar ik doe het toch: ik had begrepen dat er heel veel interesse is van Eredivisie-clubs die hem elke week volgen", liet Kraay weten tijdens de vrijdagavonduitzending van FOX Sports.

De analist heeft dat vernomen in een gesprek met 'iemand van NEC'. "Het schijnt echt een diamant te zijn", aldus Kraay over Musaba. Zelf ziet hij de NEC'er regelmatig in actie in de Keuken Kampioen Divisie. "Hij is bloedje snel, is handig, doet weleens rare dingen, maar dribbelt met zijn linkerbeen en met zijn rechterbeen. Een megagroot talent. Als hij iets rustiger voor de goal wordt, dan denken ze echt dat hij heel ver kan komen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws