'Barcelona wil 45 miljoen ontvangen van Internazionale en Manchester United'

'Barcelona wil 45 miljoen ontvangen van Internazionale en Manchester United'

21-12-2019 11:56
17

FC Barcelona neemt in januari mogelijk afscheid van Arturo Vidal en Jean-Claire Todibo. De Spaanse kampioen is bereid om mee te werken aan transfers naar respectievelijk Internazionale en Manchester United of AC Milan.

Inter-trainer Antonio Conte hoopt al langer op een hereniging met Vidal, met wie hij bij Juventus al samenwerkte. De Chileense middenvelder komt niet veel aan spelen toe bij Barça, maar de Catalanen verlangen desondanks twintig miljoen euro, meldt La Gazzetta dello Sport. Dat vindt de Serie A-grootmacht wat aan de hoge kant.

Wedden

Meer odds

Internazionale hoopt dat Vidal zijn kont tegen de krib gooit in Camp Nou en daardoor de transfersom weet te drukken. Naar verluidt was de 32-jarige middenvelder namelijk woedend toen hij voorafgaand aan El Clásico tegen Real Madrid leerde dat Sergi Roberto de voorkeur kreeg.

Voor Todibo denkt Barça zo'n 25 miljoen euro te kunnen ontvangen. De Franse verdediger maakt nauwelijks speelminuten voor de Spaanse kampioen en staat in de belangstelling van Manchester United, schrijven Mundo Deportivo en Diario Sport. United bood al 20 miljoen, maar een terugkoopclausule vormt een heet hangijzer in de onderhandelingen. Barça wil zo'n afspraak in de deal opnemen, de Premier League-grootmacht ziet dat niet zitten.

Ondertussen toont ook AC Milan interesse, maar de Rossoneri hebben moeite om aan de financiële voorwaarden te voldoen. Overigens betaalde Barça slechts twee miljoen voor de negentienjarige Todibo, waarmee het in korte tijd een flinke winst kan boeken.