Ünüvar ziet ploeggenoot debuteren in Ajax 1: 'Blij voor hem, gunnen elkaar alles'

Ünüvar ziet ploeggenoot debuteren in Ajax 1: 'Blij voor hem, gunnen elkaar alles'

21-12-2019 15:45
28

Naci Ünüvar en Sontje Hansen maakten tegen SC Cambuur hun debuut voor Jong Ajax en Ünüvar was vrijdagavond trefzeker bij Jong Ajax tijdens de 2-0 overwinning op TOP Oss. De twee jonge talenten gunnen elkaar alles. 

"Ik vind het heerlijk, ik voel me goed nu", begint Ünüvar voor de camera van Ajax TV na de wedstrijd. Ik ben blij dat we hebben gewonnen en ik heb ook nog mijn goal meegepikt." De aanvaller speelt vanaf de jongste jeugd voor Ajax en is blij dat zijn harde werken wordt beloond. "Je werkt acht jaar lang en dat je dan je debuut mag maken vorige week en nu mag scoren, dat geeft een trots gevoel."

Ünüvar en Hansen breken tegelijkertijd door in Amsterdam. De twee kunnen het goed met elkaar vinden. "We zaten tegen Cambuur allebei voor het eerst bij de selectie. Dat hij in de basis mocht beginnen gunde ik hem echt", aldus Ünüvar. "Dat hij in die week ook nog zijn debuut mocht maken in het eerste, ik was zo blij voor hem. Wij gunnen elkaar alles, ik denk dat het wederzijds ook zo zal zijn."