Beugelsdijk speelt wedstrijd met gebroken pols uit: 'Karakter in zijn flikker'

Beugelsdijk speelt wedstrijd met gebroken pols uit: 'Karakter in zijn flikker'

21-12-2019 16:17
36

Tom Beugelsdijk speelde tegen FC Groningen de hele wedstrijd met een gebroken pols. De verdediger van ADO Den Haag raakte al snel geblesseerd tijdens die wedstrijd, maar was niet van plan zich te laten wisselen.

Dat kan op waardering rekenen van interim-coach Dirk Heesen. "Als je een beetje ballen hebt, en dat heeft Tommie, en je zegt na een minuut dat je pols gebroken is... Dat karakter om zo'n wedstrijd dan uit te spelen, dan heb je wel een streepje voor denk ik", vertelt de coach op de persconferentie tegen Omroep West. De verdediger pakte vlak voor tijd een rode kaart en moest dus alsnog vroegtijdig naar de kant. 

Al snel krijgt Heesen vervolgens de vraag of ze bij ADO te maken hebben met de 'nieuwe' Jaap Stam. "We weten dat Tommie altijd dit brengt, we weten ook wat Tommie soms niet brengt. Dat 'ie karakter in zijn flikker heeft is een ding dat zeker is", aldus de trainer. ADO sluit het jaar 2019 af met een wedstrijd tegen Ajax op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd staat voor zondagmiddag 12:15 uur op het programma.