Van Stee bespreekt Sparta-transferperikelen: 'Eerste bod te laag, tweede ook'

Van Stee bespreekt Sparta-transferperikelen: 'Eerste bod te laag, tweede ook'

21-12-2019 19:25
15

Sparta-directeur Henk van Stee heeft zaterdagavond een update gegeven over zijn aanvallers Halil Dervisoglu, Ragnar Ache en Lars Veldwijk. Dervisoglu zal na de winterstop hoogstwaarschijnlijk niet terugkeren op Het Kasteel, terwijl het er vooralsnog naar uitziet dat Ache en Veldwijk zullen blijven.

Sparta had aan het begin van het seizoen al een akkoord bereikt met het Engelse Brentford over een winterse transfer van Dervisoglu, maar probeerde later om de vleugelaanvaller alsnog binnenboord te houden. Die missie lijkt te mislukken, gezien het drukke programma van Brentford na de jaarwisseling. "Die trainer daar wil graag dat hij blijft. Dat kan ik ook wel begrijpen: als je zeven wedstrijden in vijf weken krijgt, dan wil je graag zo veel mogelijk mensen erbij hebben. De kans is héél klein dat hij nog hier speelt na de winterstop", laat hij weten aan FOX Sports.

Wedden

Meer odds

Ache wordt begeerd door het Duitse Eintracht Frankfurt. Sparta heeft een bod ontvangen, bevestigt Van Stee. "Ik ga het bedrag niet noemen, maar we hebben een bod gekregen en daar hebben we op gereageerd: het is te weinig. Zij zijn teruggekomen met een tweede bod, dat was ook te laag. Maar als zij de prijs betalen die wij willen, dan kunnen we hem niet tegenhouden."

Veldwijk heeft geen vaste basisplek op Het Kasteel en zinspeelt op een winterse transfer. "Ik ga in de winterstop rustig kijken of er een club komt, die voor Lars op tafel legt wat wij willen. Maar er is nog niets geweest."