Dubbelfunctie valt Faber zwaar: 'Beetje ziek, waarschijnlijk is het net te veel'

Dubbelfunctie valt Faber zwaar: 'Beetje ziek, waarschijnlijk is het net te veel'

22-12-2019 06:59
63

Ernest Faber is blij dat het winterstop is. Naast dat PSV nu even de batterij kan opladen en met een fris gevoel aan de tweede seizoenshelft kan beginnen, heeft de interim-trainer van de Eindhovenaren zelf een verkoudheid opgelopen.

Faber is naast interim-trainer ook nog steeds hoofd jeugdopleidingen en dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten. "Ik heb er nu een functie bij, dus waarschijnlijk is dat net iets te veel", zegt een hoorbaar schorre Faber voor de camera van FOX Sports. "Ik zit inderdaad een beetje tegen een koutje aan, dus het is tijd voor vakantie."

Wedden

Meer odds

Niet alleen de tijdelijk eindverantwoordelijke is toe aan vakantie. Ook de spelers van PSV kunnen wel wat rust gebruiken, denkt hij. "We moeten uitrusten en met een frisse kop aan het nieuwe jaar beginnen. Mark (van Bommel, red.) heeft al goede dingen gedaan en neergezet met deze groep en daar proberen we op verder te borduren. We zijn goed teruggekomen na een 1-0 achterstand en dat is het voornaamste in deze moeilijke week."