Immers laakt 'SM-tweet' Van Zweden tijdens Ajax-ADO: 'Oppassen met wat je zegt'

Immers laakt 'SM-tweet' Van Zweden tijdens Ajax-ADO: 'Oppassen met wat je zegt'

Gepubliceerd: zondag 22 december 2019 om 21:32zo 22-12-2019 om 21:32

Laatste update: zondag 22 december 2019 om 21:50zo 22-12-2019 om 21:50

Lex Immers is niet blij met de uitspraken van John van Zweden, die de wedstrijd tussen Ajax en ADO Den Haag (6-1) een bericht op Twitter plaatste met de tekst 'SM in de ergste vorm'. Volgens de ADO-middenvelder had hij zijn mening in dit geval beter voor zich kunnen houden.

"Dat mag hij vinden. Iedereen heeft zijn eigen mening, ik ook", vertelt Immers na de wedstrijd tegen Ajax in gesprek met Veronica Inside. Toch is de middenvelder niet blij met de uitspraken. "Soms moeten we het maar eens voor ons houden, niet altijd zo maar naar buiten gooien. Van Zweden weet zelf ook hoeveel er speelt binnen de club en hoe goed Ajax is. Iedereen heeft zijn mening en moet doen wat hij niet laten kan, maar soms moet je wel eens oppassen met wat je zegt."

Immers heeft er nog het volste vertrouwen in dat ADO aan het eind van het seizoen boven de degradatiestreep staat. Aan een eventuele degradatie denkt hij dan ook niet. "Absoluut niet. 34 punten aan het eind van het jaar, dat is voor ons de doelstelling. Niet meer en niet minder, simpel. Daar heb ik absoluut geloof in zolang wij nog voldoende wedstrijden hebben om dat aantal punten te halen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws