Telegraaf: PSV kan droomtransfer 'helemaal vergeten' na vertrek Van Bommel

Telegraaf: PSV kan droomtransfer 'helemaal vergeten' na vertrek Van Bommel

23-12-2019 06:58 Laatste update: 07:06
40

De selectie van PSV zal in de winterstop enkele veranderingen ondergaan. Toni Lato is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste dagen in Eindhovense dienst, melden De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad.

Lato wordt dit seizoen door PSV gehuurd van Valencia, maar zijn periode in Eindhoven is uitgedraaid op een fiasco. Hij maakte alleen minuten in de Europa League-wedstrijd tegen Apollon Limassol en kwam niet verder dan twee balcontacten. Na de laatste wedstrijd van 2019, thuis tegen PEC Zwolle, zou Lato al afscheid hebben genomen van zijn teamgenoten bij PSV.

Wedden

Meer odds

'In de kleedkamer sprak de Spanjaard zijn collega’s toe in het Engels en sorteerde hij voor op een vroegtijdig vertrek', schrijft De Telegraaf maandagochtend. De verwachting is dat Lato in de winterse transferperiode terugkeert naar Spanje. Vanuit de Primera División is er interesse in de geflopte linksback.

Door het vertrek van Lato, de tegenvallende prestaties van Olivier Boscagli en het feit dat Michal Sadilek geen specialist is, zal PSV zich in de winterstop willen versterken met een linksback. De club onderzocht de mogelijkheden om Angeliño terug te halen bij Manchester City, maar dat is volgens De Telegraaf 'helemaal een utopie' nu Mark van Bommel weg is.