Ancelotti komt met duidelijkheid: 'Ibrahimovic komt niet om te spelen'

Ancelotti komt met duidelijkheid: 'Ibrahimovic komt niet om te spelen'

Gepubliceerd: maandag 23 december 2019 om 13:10ma 23-12-2019 om 13:10

Laatste update: maandag 23 december 2019 om 13:22ma 23-12-2019 om 13:22

Zlatan Ibrahimovic zal niet bij Everton aan de slag gaan. Dat vertelt Carlo Ancelotti, de kersverse trainer van The Toffees. De Zweedse ster is transfervrij sinds zijn vertrek bij LA Galaxy en heeft nog altijd geen nieuwe club gevonden.

Engelse en Italiaanse media speculeerden de laatste weken over een hereniging tussen Ancelotti en Ibrahimovic op Goodison Park. De twee werkten al samen bij Paris Saint-Germain. "Ibrahimovic is een goede vriend van mij. Hij was mijn speler. Gelukkig heb ik veel fantastische spelers mogen trainen."

"Maar ik weet niet wat de plannen van Ibrahimovic zijn", benadrukt Ancelotti tijdens zijn eerste persconferentie bij Everton. "Misschien ga ik hem wel bellen. Hij is meer dan welkom als hij zich in Liverpool wil vermaken. Maar niet om hier te komen spelen", grapt de ervaren Italiaanse manager.

Ancelotti laat zich lovend uit over Moise Kean, die afgelopen zomer voor ongeveer dertig miljoen euro overkwam van Juventus maar nog geen onuitwisbare indruk heeft gemaakt bij Everton. "Moise deed het vorig jaar heel goed. Ik probeerde hem naar Napoli te halen. Hij is een heel goede speler, een fantastisch talent. We gaan met hem aan de slag."

Everton presenteerde maandag ook de plannen voor het nieuwe stadion, dat plaats moet gaan bieden aan 52.000 fans. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws