Buitenspel: Leicester City trakteert fans tijdens duel met Liverpool op bier

Buitenspel: Leicester City trakteert fans tijdens duel met Liverpool op bier

23-12-2019 17:05
16

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Gratis bier voor Leicester City-fans tegen Liverpool
Leicester City-fans die op tweede kerstdag tijdens Boxing Day de thuiswedstrijd tegen Liverpool bezoeken kunnen rekenen op een gratis drankje van de club. Leicester deelt namelijk gratis bier en water uit aan de supporters die een ticket kopen voor de wedstrijd op 26 december. Tot teleurstelling van veel fans gaat het maar om één drankje per persoon, maar het gebaar is uiteraard mooi.

Wedden

Meer odds

Voormalig grensrechter vermist
Edwin de Vree, een voormalig grensrechter in het betaalde voetbal, wordt vermist. Met dat nieuws komt de politie van Beuningen maandagmiddag. De 50-jarige De Vree verdween zondag rond 15:00 uur op een groene Gazelle-fiets.

De grensrechter kwam in 2014 opvallend in het nieuws toen hij zich tijdens een trainingskamp van de KNVB-scheidsrechters misdroeg, samen met scheidsrechter Bas Nijhuis. De twee werden destijds geschorst door de KNVB.