MVV droomt hardop na ontslag Van Bommel: 'Zou uniek zijn, drie generaties'

MVV droomt hardop na ontslag Van Bommel: 'Zou uniek zijn, drie generaties'

25-12-2019 09:17
49

MVV hoopt dat Mark van Bommel zich in een officiële functie aan de club zal verbinden. De 42-jarige trainer uit Maasbracht heeft momenteel zijn handen vrij, na zijn ontslag bij PSV.

Schoonvader Bert van Marwijk heeft momenteel al een 'klankbordfunctie' in De Geusselt, terwijl zijn zeventienjarige zoon Thomas toewerkt naar zijn debuut in het betaald voetbal namens De Sterrendragers. "Het zou uniek zijn in de voetballerij als drie generaties aan een club verbonden zijn", mijmert MVV-directeur Paul Penders in het L1 Voetbaldiner. Hij zou de voormalig aanvoerder van Oranje graag als technisch adviseur aan het werk zien. "Mark is van harte welkom bij ons."

Van Bommel zit sinds maandag 16 december zonder club: de 3-0 nederlaag bij Feyenoord was voor PSV redenen om de samenwerking te beëindigen. Hoewel de Limburger als speler doorbrak bij rivaal Fortuna Sittard, was hij dit seizoen al regelmatig te vinden bij MVV, waar Van Marwijk een verleden als speler heeft en zoon Thomas de jeugdopleiding heeft doorlopen.